"Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Masal Anlatıcısı Ülgen KUNT'u Okulumuzda Ağırladık"

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında masal anlatıcısı Ülgen KUNT tarafından çocuklarımıza masal dinletisi gerçekleştirildi.Kendisine projemize olan katkısından dolayı teşekkür ederiz.

Sayın Ülgen KUNT  Milli Eğitim Bakanlığının projesi kapsamında masal anlatıcılığı ile Anadolu Masallarını öğrencilerimizle buluşturdu. Anadolu tarhinden bu yana vazgeçilmez olan masalları öğrencilerimiz ilgiyle dinledi.Türk kültürünün en eski sanatı olan "Masal Anlatıcılığı"ile çocuklar dilmizin zenginliklerini ve kendi kültürlerinin doyasıya yaşadı. Ülgen KUNT hocamıza projemize olan katkılarından ötürü teşekkür ederiz.